Hästar...

PERSONLIG TRÄNING MED VIDEOSAMTAL 

Fortsätt att nå dina hälsomål och underhåll din träning riskfritt trots Covid-19 med

Video-Chatt-PT!

Välkommen till mina Häst-Tjänster och Hästarna på Hustegaholm

Hästmassage - Fascia/Djupvågsbehandling - RyttarYoga - Sommarbete


(scrolla ner om du vill gå direkt till tjänster och tidsbokning...)

Tjänster:

RYTTAR-YOGA


Ryttar-Yin & Ryttar-Hatha

Anordna Yoga för Ryttare i en större eller mindre grupp och även PT-Yoga

Onis Sportsclub erbjuder även

RyttarCore, RyttarTräning

0ch RyttarBootCamp!

Under Corona-pandemin kräver jag 2 meters avstånd mellan både utövare och mig själv.

HÄSTMASSAGE


Är som bäst i förebyggande syfte och ger oss en mer hållbar häst!

FASCIA / DJUPVÅGSBEHANDLING


Djupvågsbehandling är en ny effektiv behandling av fascia/ bindväv som effektivt och skonsamt ökar hästens rörlighet och släpper på värk och muskelspänningar.

bete
mobilbilder2019-2020 125
betetitta

Vill du ställa dig i kö till vårat sommarbete för valacker?

Fyll i formuläret längst ner på sidan där du även lämnar ditt fullständiga namn, adress och mobilnummer samt lite om din häst mm. Just nu har vi 1 plats ledig till valack som vill beta hos oss gärna mer än en säsong (våra gäster har varit hos oss flera år och hästarna känner varandra).

Vi har en liten flock på 4 valacker och ett fullskötsel-bete där det ingår daglig tillsyn och vattenpåfyllning. 

Sommaren 2021 (Juni-Augusti): 3900kr

1984 Var året då jag började rida och har varit hästbiten sedan dess...


Ridskolan jag började rida på var dressyrinriktad så mitt största intresse ligger förutom för hästen som individ kvar i dressyren. 

10 år senare 1994 utbildade jag mig till Diplomerad Hästmassös via Axelsons Animal Massage school precis i uppstarten när hästmassagen kom till Sverige via Marina Axelson och jag gick en av deras allra första utbildningar. Mycket av min praktik gjorde jag på Hufvudsta Ridskola och deras lektionshästar då jag på den tiden red i tävlingsgruppen på Hufvudsta med "Kjelle" (Kjell Forsberg) som tränare.

Eftersom hästmassagen var så ny i Sverige fnissades det en del och klassades som lite "hokus pokus", men i travet med deras elitidrottare till hästar var hästmassagen uppskattad så jag hamnade turligt nog i en miljö med väldigt många klienter som unnades hästmassage redan på 90-talet. Några exempel på tränare och hästar jag minns idag från tiden på Solvalla och Angarn är Roger Malmqvist som anlitade mig på fasta heldagar när han hade många hästar i träning bland annat Igor Brick och jag minns även en solskenshistoria med stoet Hollywood Urö som då stod inne på Solvalla hos Per Lennartsson. Hollywood Urö hade då presterat dåligt en tid och de beställde 10 behandlingar som de ville ge henne innan hon skulle starta om 2 veckor ( ;)!). Jag tänkte att nu tror de på riktigt att jag kan trolla! Hollywood Urö sprang och vann sitt lopp 14 dagar senare <3. Tack vare tiden på travet så fick jag också min fina Hazard 2004 som är kvar hos mig ännu och nu hunnit fylla 20 år! Sedan 2015 då jag flyttade tillbaka in till stan har jag haft ganska fullbokat med PT-klienter och inte haft lika mycket tid att åka ut och behandla mina hästvänner. Min Hazard har fått sällskap av en nyimporterad Lusitanokille vid namn Cancun och vi har byggt ett litet stall på vår mark på Lidingö. På sommaren tar vi in några enstaka beteshästar till Hustegaholm där vi har en underbar miljö för hästar och människor! Panidemin har gjort att jag till 95% arbetar via videomöte med mina klienter just nu. Håller även i  RyttarTräning, RyttarCore och RyttarYoga till oss ridfolk online! RyttarYogan finns i två olika sorter: Ryttar-Hatha och Ryttar-Yin!

 
 
 
 

Maila din förfrågan


Är du intresserad av att boka tid eller vill ha mer info? Fyll gärna i formuläret och berätta vad du vill veta mer så kontaktar jag dig inom några dagar! Sidan kommer uppdateras med priser och info inom kort... Söker du sommarbetesplats så berätta även om din häst och vad du söker!

ONIS

SPORTS CLUB


För Träningsglädje och Resultat

0739-56 66 66

More info coming soon...

STOCKHOLM

Copyright © All Rights Reserved