RyttarTräning & RyttarYoga

PERSONLIG TRÄNING MED VIDEOSAMTAL 

Fortsätt att nå dina hälsomål och underhåll din träning riskfritt trots Covid-19 med

Video-Chatt-PT!

Priser för Gruppträning via videomöte

Vill du istället anordna en grupp i på din anläggning eller anlita mig som Personlig Tränare via videosamtal eller att vi träffas

så kontakta gärna mig via mail eller mobil: hustegaholm@onis.se mobil:0739-566666

1 gång / drop in -140kr (ord:175)

8ggr fast dag/tid - 800kr (ord;1000)

Terminskort HT2020 - 2995 (ord:3750)

HT2020:v,36-51 (31 aug-20 dec)

Drop in: Du bokar dig i mån av plats och betalar 24h innan klassen startar för att behålla din bokning

8ggr fast dag/tid: Du har din plats i en grupp på bestämd dag och tid i 8 veckor.

Terminskort: Du kan gå på alla klasser hur mycket du vill i mån av plats


Hållbara Hästar och Ryttare


Koncepten är framtagna för att främja vår ridning genom att stärka oss ryttare i ridningen. Vi behöver bl a flexibilitet i våra höftleder, fotleder, axlar/bröst/bröstrygg. Vi behöver kanske  bättra vår hållning, toppa flåset/konditionen. Som ryttare behöver du också balans och koordination och för att undvika skador och värk är det också viktigt med en stark core samt att den skadefria ridningen underlättas med en bra rörlighet och ohämmad cirkulation till våra muskler. Andning hjälper oss att kontrollera vår puls och sinnesstämning som våra älskade hästar är snabba på att känna av! Med ca 25 års erfarenhet i branschen har pandemin som fortfarande härjar tvingat mig att tänka om och tänka nytt. Nyheten är att från att ha coachat mina PT-klienter via Google Duo sen Covid-19 startat så tar jag med även gruppträningen till live på distans! Det positiva är att plötsligt spelar det ingen roll om du bor i Göteborg eller Stockholm, är på jobbet, i stallet eller hemma för vi kan alla delta på samma klass via våra mobiler, surfplattor eller stationära dator! Klassen är live i nutid, inte förinspelad och vi skyddar oss mot smitta. Jag tar självklart även emot bokningar för grupper/evenemang på plats hos er i erat stall, hos mig på Östermalm eller Lidingö och även Privat med Personlig Träning. Är utbildad PT via S.A.F.E och även Gruppträningsinstruktör sedan 1996. Träning och Yoga för Ryttare är grenspecifikt anpassat för att gynna oss som ryttare med våra hästar och jag har delat upp det i 4 olika klasser:

RyttarTräning - Styrka, Kondition, Balans och Flexibilitet. Ett komplett träningspass där vi höjer pulsen och stärker oss. Alla kan vara med och anpassa efter sin dagsform!

RyttarCore - Det här är ett kort förkoreograferat pass som i första hand fokuserar på Core för Ryttare men även bakar in annat ryttarnyttigt som varieras i varje release (3 releaser per år)! Du behöver vara med några ggr för att verkligen få ut maximalt av ett pass! 

RyttarYin - YinYoga är en lugn Yoga. Kallar den "passiv Yoga" då vi ska vila oss djupare in i varje stretch/ övning. Vi kommer åt fascian och vi fokuserar i RyttarYinYogan mycket på Höftöppnande övningar. Inte bara hästen som behöver liksidighet. Vi stannar länge i varje position och det kan vara en utmaning för den stressade eller stele ryttaren men lätt pass för alla att förstå så anpassa och gå ur övningen om det blir för mycket i början.

RyttarHatha - Hatha Yoga är också en lugn Yoga men denna skulle jag kalla en "aktiv Yoga" där vi gör solhälsningar, stående, sittande och liggande övningar. Vi hinner med fler övningar men kan välja att stanna lite längre i några favoriter. Den som tycker Yin är för stillsam gillar nog Hatha, den som tycker Hatha går för fort kommer att gilla Yin.

Vilka pass och tider passar dig?


Skriv vilka pass du vill delta i: RyttarYin, RyttarHatha, RyttarTräning, RyttarCore eller alla. Du kan välja att skriva en typ, några eller alla.


Skriv vilka tider som passar dig? Några exempel på tider som redan planeras in efter önskemål är: 

Måndagar 12.00, Tisdagar och Torsdagar 9.30, 11,00, 17,00, 18.00, 19.00, Onsdagar och fredagar 11.00 och 12.00.

Skriv gärna om du kan någon av dessa tider?

 
 
 
 

ONIS

SPORTS CLUB


För Träningsglädje och Resultat

0739-56 66 66

More info coming soon...

STOCKHOLM

Copyright © All Rights Reserved